Leo Vierelän    Verkkogalleria

 

 

Selailu/osto-ohjeita

      
Harmonikkasivu Nuorisoibändejä Tanssibändejä Vieraskirja Linkkikumppanit

 

Gallerian Linkit

Etusivulle

Selailuohjeita

Taiteilijasta

Maisemia 1

Maisemia 2

Maisemia 3

 

 Rakennuksia1

 Rakennuksia2

 

Ihmisiä 1

Ihmisiä 2

Miniatyyrit

Sekalaisia

Naivistisia

Uusia töitä

Ajankohtaista

 

Tervetuloa verkkomyyntinäyttelyyni!    In English

Jos miellyt johonkin teokseeni niin paljon että haluaisit sen jopa ostaa, silloin  on luontevinta ottaa minuun yhteyttä vaikkapa 
tämän linkin kautta selvittääksesi olisiko taulu enää mahdollisesti saatavissa.

Jos tahdot käydä katsomassa töitäni täällä kotonani, niin se tapahtuu aina sopimuksen mukaan.
Jos tahdot että maalaan jotain juuri sinulle sopivaa esim. muotokuva sekä itse valokuvaamasi maisema tai vaikkapa näkymä pihapiiristäsi, niin sellainenkin onnistuu. 
Silloin lähetät vain  minulle valokuvan tai mielellään useamman kohteesta.
Lupaan että mahdollisesti viimeistään kuukauden sisällä se on sinulla kotonasi maalattuna. Riippuu toki sen hetkisestä tilauskannasta luonnollisesti.
Hyvinkin tärkeä ja merkittävä pointti on,  että  huolimatta kuvausajankohdasta, voit esittää minulle toivomuksen mikä vuodenaika tuossa tilaamassasi työssä olisi sinulle kaikkein mieluisin. Sekin onnistuu!  (esimerkki kesä) (esimerkki talvi, samasta kohteesta), Silloin toivon että lähetät kyseisestä kohteesta ja ympäristöstä useampia valokuvia ja on myös tärkeää tietää missä suunnassa on esimerkiksi etelä kuvan valöörien vuoksi.
Tämä esimerkkikohde on Espoosta.

Eräs tärkeä seikka:   Huolehdithan että sinulla on todella myös oikeudet niihin valokuviin jotka minulle lähetät.  Tekijänoikeudellisia riitoja en millään muotoa toivo itselleni kuten en sinullekaan. Olen Kuvaston jäsen, ja he ovat minun apu mahdollisissa riitatilanteissa.

 
Asia minkä vuoksi olen kilpailukykyinen! Minkäänlaista "ostopakkoa" sinulla ei ole, sillä suhtaudun työhöni ihan realistisesti.
Tämä tarkoittaa sitä, että kun lähetän valmiiksi tekemäni työn kuvatiedostona sinun sähköpostiisi tai valokuvana postin kautta, sinun ei ole pakko lunastaa työtä jos et ole lopputulokseen tyytyväinen edes mahdollisten korjaamisyrityksienkään jälkeen, niin homma todellakin jää  minun omaksi vahingokseni! Et siis sitoudu mihinkään huuhaajuttuun!  Tosin noin ei ole vielä kohdallani käynyt.

Olen sitä mieltä että jos ja kun ryhtyy "tilaustaiteilijaksi" niin vastuu lopputuloksesta on silloin taiteilijalla itsellään. Tekijän pitää pystyä luottamaan omaan osaamiseensa ja piste.
Toisaalta, minunhan on pakko luottaa myös asiakkaisiini, mutta sen teen sittenkin realistisella tavalla. Kokemuksiemme mukaan eri menetelmien avulla näemme milloin on kysymyksessä "feikkitilaus", joten siinä suhteessa olen luottavainen taustavoimieni ammattitaitoon.

Musiikkiharrastuksestani

 Myöskin musiikki ja etupäässä harmonikan soitto on minulle kovin tärkeä ja mukava harrastus.
Jos tulit näille sivuille käyttäen harmonikka tai muuten musiikkiin liittyviä hakusanoja Googlettamalla, niin tiedoksesi että noita musiikkiharrastuksiini viittaavia linkkejä löytyy juuri tuosta  ylhäällä vaakatasolla olevassa niin'ikään  oranssisesta linkkipalkista.
Niiden linkkien takaa löytyy myöskin yleensä Lappilaisia tanssiorkestereita ja nuorisobändejä joista itse tykkään ihan heidän ammattitaidon ja osaamisen  vuoksi.

Muuta tärkeää

Tuosta ylhäällä olevasta linkkipalkista löytyy myös Vieraskirja jossa toivoisin sinun todella myös piipahtavan ja siinä voit pistää minulle vaikkapa jonkinlaisen tervehdyksen, jos et muuta keksi. Sellaiset ovat aina mukavia. Sinun ei välttämättä siihen tarvi laittaa mitään yhteystietojasi ja voit näin esiintyä anonyyminä. Vaikka en sinua siitä tunnista niin pyydän että et käytä kovin rumaa kieltä, sillä täällä käy joskus lapsiakin vieraana.

Verkostoituminen

Meille taidettamme myyville verkkogalleristeillehan on tärkeää myös  verkostoituminen  sekä yhteen  hiileen puhaltaminen  muutenkin. Siispä perustin tänne oman linkinvaihtosivuston joka onkin sitten pelannut hienosti. Aika monta työtilaisuutta olen saanut noiden ammattikollegoiden sivujen kautta. Olenpa myös itsekin työllistänyt heistä kolleegoistani muutamia. Ilmoitus vain tänne jos sinäkin tahdot sivusi linkinvaihtoon.

PIENI YLIMÄÄRÄINEN TOIVOMUS. Hyvä työni tilaaja/asiakas! Minun hartain toiveeni olisi että saisin julkaista sinulle tekemäni työn täällä yhdeksi esimerkiksi ja tietenkin mainokseksi osaamisestani.
Jostakin ihmeen syystä minulla on tavattoman hankalaa kysyä tuota asiaa työn luovutushetkellä ja toivoisin että sinä itse olisit aloitteellinen tuossa asiassa.
Siis, mielelläni aina julkaisisin tekemäni työt täällä jos annat siihen luvan. T: Leo

Viihtyisiä vierailuhetkiä!
Piipahda vastakin!

Oikeuksiani valvoo:

 

Tätä sivu-osaa on viimeksi päivitetty 02. toukokuuta 2018

 


shopify visitor statistics


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2003 www.leongalleria.net kaikki oikeudet pidätetään